maanantai 5. marraskuuta 2012

Video

Pikku videon pätkä pentusista tältä aamulta :) Toivottavasti näkyy edes jollain tavalla.


Pennut tuntuu kasvavan hyvin. Nyt painot olis 450g (kerma uros), 440g (pikku-Ronski), 380g (harmaa/sininen typy) ja 343g pikku-Okra. Eli pikku-Okrakin on päässyt kasvamisen vauhtiin. Ja muutenkin pysyy muiden kanssa kasassa. Ihanasti käpertyvät kaikki yhteen, kun lähdetään Okran kanssa lenkille. :)

Okralla vaan on itsellään ihan hirveä ripuli päällänsä. Johtunee tuosta jälkeisten syönnistä ja eipä se noiden pentujen kakkojen ja pissojen syönti sitä varmaan helpota ollenkaan. Eilen illalla mie olin nimittäin ihan sippi kun oli tullut nukuttua vain 2 tuntia sinä synnytystä edeltävänä yönä ja ei seuraavanakaan yönä ku 4 tuntia, ku se synnytys venyi siellä lääkärissä niin myöhään. Simahin sitten ihan totaalisesti jo puoli ysiltä (!!!) enkä heränny mihinkään. Mikko nimittäin herätti siinä kuuden maissa, että täällä haisee hirvee sonta! Okra oli tietenkin tyypilliseen tyyliinsä koittanut tuijottamalla herättää meitä, että nyt olis tarvis ulos, mut ei sitten oltu herätty. Läjä löyty sitten olohuoneen isolta vaalealta matolta!! Aina!! Sanokaa, että mikä siinä on, että aina se pitää valita se isoin ja vaalein matto!! ;)

No mut eipä siinä mitään. Mie oon kyllä tosi kiitollinen tuosta meidän uudesta saunasta! Maton pesu niiiin paljon helpompaa! :) Okrakin voi kuitenkin tosi hyvin ja lenkeilee reippaasti ja syökin hyvin. Ainoa huoli on vähän ku käytiin tuossa päivälenkillä, niin pissan mukana tuli semmoista tummempaa limaa. Ei kuiteskaan haissut miltään, mut pitää seurata, ettei kehity kohtutulehdusta tms.

2 kommenttia:

  1. Terralla ihan sama tyyli pyytää ulos. Kiva video ja pentujen ääntäkin tuli mukavasti. Tässähän tulee ihan vauvakuume kun katsoo näitä. Me ollaan Terran kanssa lähdössä mökkilomalle Pyhätunturille kolmen viikon päästä. Ollaan siellä pari viikkoa. Kyllästyin märkään ja päästään lumikenkäilemään.

    VastaaPoista