torstai 22. marraskuuta 2012

19 vrk

Jahas, se olis sitten uuden vaa'an osto edessä.. Mötkylät nimittäin rikkoi jo painotavoitteet, jotka laitoin kolmea viikkoa varten (1400g). Sinappi nimittäin painaa 1450g, Pippurikin 1410g ja tytöt 1340 ja 1270g! Ja meidän vaaka ei punnitse kuin kahteen kiloon asti. Mötkylät pääsi muuten jo jaloittelemaan vähän maustekaapin ulkopuolelle illalla ja kovasti tutkittiin työhuonetta. Okran nappulat oli kans kiinnostavat ja niitä piti kaikkien käydä vähän lipomassa! Ahmatteja siis ihan jokainen!! Ja tosiaan sen kyllä painostakin näkee! ;)


2 kommenttia:

 1. Ihana kuva. Käyn päivittäin seuraamassa maustepentujen kasvua. Mukavaa, lämmintä kerrontaa.
  Toivottavasti Lapissa pääsen välillä päivittämään kasvua. Taitaa Ursakin ehtiä synnyttää ennen paluutani. Meillä kova tohina ja Terran ruoan kuivaus koska lähtö lauantaina. Alkusää näyttää aika lämpimältä. Saavatko pennut tällä hetkellä vain Okran maitoa vai annetaanko korviketta. Millaista muuten on koirien korvikemaito. Missä iässä pääsevät kokeilemaan kiinteämpää ruokaa. Onko jo mielessä oma pentu. Nimet ovat oikein onnistuneet. Pentukuume ei hellitä näitä katsellessa.

  VastaaPoista
 2. Moikka, toivottavasti teillä tulee olemaan mahtava retki Lappiin!! Ja pääsisitte nauttimaan pakkasistakin tän ainaisen vesisateen sijaan ;)

  Okran maidolla vielä kasvavat, mut meinattiin antaa ekat puurot ja jauhelihat maisteltavaksi tuossa viikonloppuna. Pari kertaa mie tuota korviketta tein, kun näytti, että Kaneli jäisi kasvussa jälkeen, tosin kylläpä se aina seuraavana päivänä siskonsa kiinni sai. Täysmaitoa ja kahvikermaa, munan keltuaista ja luujauhoa ja vitamiineja siihen sekoitettiin ja sitten juoksutettiin sitruunahapolla. On niitä kaupallisiakin maidonvastikkeita tajolla, mut pienin purkki taitaa olla 8 litraa! Ihan älytöntä.

  Vanilja se varmaan meille taitaa jäädä, mut katsellaan tässä nyt. Onhan ne kaikki niin ihanan lutusia ja tyttöjen välillä ei kyllä paljoa eroa ole luonteen suhteen ainakaan tässä vaiheessa. Kumpikin hirmuisen tomeria touhottajia, niin kuin pojatkin :)

  Nautinnollista reissua teille ja rapsutuksia Terralle!

  VastaaPoista