sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pennut

 1. pentu, kerma uros. Tämä siis näki maailman meidän auton takaloosterissa. :) Joukon ison - kingi. Alussa tissin etsintä oli hieman haparoivaa, olisiko sitten ollut Okran hirmuisesta nuolemisvimmasta johtuen ja poika ei päässyt kunnolla edes tarttumaan nisään, ku Okra oli jo taas nuolemassa. Nyt kuitenkin ihan hirmuinen tarmonpesä, maitoa vedetään antaumuksella, tassuilla pumpaten ja pesäkolossakin liikutaan ryömien Okran ympärillä. Syntymäpaino 410g ja nyt jo 430g.

 3. pentu, tumma uros, pikku-Ronski (domino väritykseltään). Tää oli ihan sissi jo heti syntyessään. Roikku vielä napanuorassa kiinni kohdussa ja eiköhän ollut tissi samalla suussa! Ruoka tuntuu kelpaavan ;) Tämäkin nostanut painoa jo melkoisesti, alussa 395g ja nyt 420g.

 4. pentu, pikku-Okra (domino väritykseltään). Heikoista näkymistä huolimatta taisteli itsensä tähän maailmaan ja tarmoa riittää. Tuuppii pojat pois tieltä, kun suunnistaa tissille ja kumpikin tytöistä käyttää vielä tilaisuutta hyväkseen ku pojat jo sammuu ja valtaavat sitten parhaat tisut itselle. Paino oli pysynyt kuitenkin samana 12h, eli alussa (11 aikaan yöllä 332g) ja tänään puolen päivän aikaan kans 332g. Mut tää kyllä syö ihan hirveesti. Pitänee vielä punnita illalla uudelleen :) Vaikka on sen puoli vuorokautta muita nuorempi, niin pysyy kyllä muiden perässä.

2. pentu, domino narttu, turkki harmaan sävyinen. Tää oli heti syntyessään hiljainen lutkuttaja. Vielä kun isoveli hapuili ruuanhaun kanssa, niin tää oli tississä kiinni! :) Häviää kuitenkin tällä hetkellä tappelut parhaista tisuista, mut ovelana tyyppinä syö sitten lisää, kun muut jo lopettelee. Ja sen näkee painosta kans. Alussa 335g ja nyt 352g.

Koko kopla, jotka rääkkää Okraa. Raukan nisät on jo ihan hellänä. ;)

5 kommenttia:

  1. Onpa ne pieniä ja söpöjä :) ja ihania pikkupersoonia heti alusta asti :)

    VastaaPoista
  2. Oi että! Täällä sitä huokaillaan pentuonnea näiden kuvien kautta. :) Tottakai Okra, joka itse syntyi ihan salaa yöllä sohvalle, pitää järjestää omallekin jälkikasvulleen jotain erityisiä syntymäjärjestelyjä. <3

    On kiva kuulla pentujen persoonaeroja ja kasvua jo näin heti. Kiitos Katja!!

    Katson vähän hämilläni tuota harmaansävyistä dominotyttöä, en sano mitään varmaa, mutta eihän se vain suinkaan voisi olla sininen domino.... Seuraa tilannetta. Pari kuvaa ei vielä kerro mitään.

    (Ursan ja Nallen pennuillekin pykäsin oman kuulumisosaston, toivottavasti meillä on kuukauden kuluttua yhtä tyytyväistä pennunkasvun katselua.
    http://omituinen-sienisaalis.blogspot.fi )

    VastaaPoista
  3. Joo mie kans mietin tuota väriä, syntyessään vaikutti siniseltä, mut sitten toisessa valossa ihan harmaalta. Teidän pitää tulla tänne kattomaan, niin pääsee varmuuteen!! ;) Mut joo jospa kun vähän kasvavat, niin selviäis nuo lopulliset värisävyt :)

    Teidän blogi on nyt mun suosikkilistalla!! Toivotaan tosiaan, että Ursalla loppuraskaus ja synnytys menisi hyvin! Ja Ursasta tulisi loistava äitee. Onhan Ursa pitänyt huolen ja leikittänyt Lunan pentuja, joten kyllä varmasti ihana emoliini Ursastakin tulee! :) Hauskaa seurata miten teillä sitten maha pyöristyy! :)

    VastaaPoista
  4. Onpa tosi nätti nelikko, väreissä löytyy :)

    Ihanaa kun jaksat päivitellä tätä blogia niin tiheään tahtiin, melkein kun sais ihan vierestä seurata - ei puutu kuin äänet (ja tuoksut) :)

    VastaaPoista
  5. Isot onnittelut pentunelikosta! :) Suloisia dominoita ja kermat vielä päälle <3

    Minä kiinnitin heti huomioini myös tuohon harmaaseen dominotyttöseen...näyttää niin kovin siniselle tuossa hirven vieressä nököttäessä! Jännityksellä seuraillaan täällä tilannetta ja pentujen kasvua :)

    VastaaPoista