keskiviikko 7. marraskuuta 2012

4 vrk

No nyt saa vähän huokaista helpoituksesta. Alun 3 kriittistä vuorokautta on nyt takana ja kaikki pennut ja Okra voi hyvin! :) Kasvukin edelleen noudattaa näköjään eksponentiaalista käyrää ja tällä kertaa suhteellisesti laskettuna sininen/harmaa typy veti pisimmän korren tai pitäisikö sanoa, että isoimman tissin ;) kasvua 13,4%, Pikku-Okra seurasi tiiviisti perässä; 13,2% ja jätkät kans kumpikin 12,2%. Eli meidän köriläät kasvoi 60 ja tytöt 55 ja 50g.

Okrakin alkoi tuumimaan,että kyllä tässä nyt pikku huili tarvitaan ja iltapäivällä jo paineli sängyn alle piiloon pikku-ahmatteja siksi aikaan kun vetelivät sikeitä. Nukkumistuhina kuuluu nyt sitten sekä meidän sängyn alta, että pentulaatikosta! ;)

 Okra tuumaan, että näin 'ihanaa' tää on ;)

 Pikku-Ronski ja sininen/harmaa typy

 Kerma-uros

Pikku-Okra ja pikku-Ronski

5 kommenttia:

  1. Nytpä vasta hoksin, että kaikilla Okran lapsukaisilla on tähtöset otsallaan :) Liekö syksyn asteroidien jättämää tähtipölyä? http://www.ursa.fi/ursa/jaostot/pikkuplan/pikkuplaneetat/2012/syksy/kartat.html
    Rapsutuksia laumalle!

    VastaaPoista
  2. Sitä se varmaan on :) Ovat kyllä niin älyttömän suloisia kaikki tähtiotsat ja tuoksuvat niiiin hyvälle. Mua ei kovin helposti tuolta laatikon vierestä poies saa.. ;)

    Rapsutuksia sinne kans isoveli-puolelle ja iso-paapalle :)

    VastaaPoista
  3. Seurasimme henkeä pidätellen Okran mahan kasvua ja synnytyksen kulkua. Todella hieno pentue!!!!!!!!!!! Onnea pennuille ja koko perheelle!
    Toivovat Peile (Ronskin ekasta pentueesta) & perhe

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Onneksi kaikki meni loppujen lopuksi hyvin! :) Rapsutuksia sinne Peilelle!

    VastaaPoista
  5. Onnea pennuista! Ihanaa, että yksi maaväreistä jatkaa sukua. Kauniita ovat koko katras. Miä en oo enää ehtinyt/jaksanut käydä lapikkaassa, niin kuulin pentu-uutiset Susannalta ja eilen hakutreenissä kerrottiin, että pötköt ovat syntyneet. Nyt sitten etsin armottomasti ja löysin blogin. Tätä pitää yrittää nyt muistaa seurata. :)

    Umbran Katja

    VastaaPoista