maanantai 12. marraskuuta 2012

9 vrk

Hurja kasvun tahti jatkuu täällä ja Okran tissiparat on kans sen näköiset. ;)

Ihan vain vertailun vuoksi; Kerma-poika alussa 410g, nyt 850g; Pikku-Ronski 395g alussa, nyt 850g; Sininen-typy 335g vs. 730g ja Pikku-Okrakin alussa 332g ja nyt saavuttanut siskonsa 730g!!!

Ja muutenkin täällä aletaan näyttää jo vähän enemmän oikeilta koirilta eikä marsuilta ;)


Kerma-poijjaan kirsu vain jatkaa tummumistaan :) Ja komennus on kans kaapissa käynnissä. Kerma on kyllä ihan varmasti joukon äänekkäin ja kyllä ilmaisee, jos jokin ei ole hänen mielen mukaista ;) Meidän pikku kingi ;) Kingi kyllä haluaa välillä olla kans ihan omissa oloissaan ja ryömii välillä omaan nurkkaan nukkumaan, mut palaa sitten taas tyttöjen tykö. 


Sinisessä typyssä on alkanut nyt viime päivinä ääntä kans riittää, ensimmäisenä tapailee haukun alkua!! Pikku-lutkuttaja on kuiteskin vielä pikku lutkuttaja ;) Jos muuten olette miettineet tuota 'sinistä' nimeä, että miks se on sininen vaikka näyttää ihan harmaalta.. Sininen turkin värin geeni tekee mustista karvoista tuommoiset liuskeen harmaat; sinivivahteiset ja tää meidän typy on väritykseltään erittäin harvinainen. Domino sinisiä lapinkoiria ei tiettävästi ole syntynyt kuin yksi ennen meidän typyä Ruotsiin eli meidän typy olis sitten ehkä ihka eka Suomessa syntynyt domino-sininen lapinkoira!! :) Ihan vain vertailun vuoksi Okran emän edellisessä pesueessa on kaksi sinistä merkkiväristä pentua; Pihka ja Noita. Pihka ja Noita yhden viikon iässä


Ja meidän pikku taistelija; Pikku-Okra. Pikku-Okra on kyllä luonteeltaan kans taistelija. Ihan hirveä rynniminen tissille ja poikia pitää koittaa potkia pois tieltä tai sitten pikkuisena livahtaa ja tunkea niiden välistä parhaille paikoille! ;) Semmoinen riiviö söpöläinen. Saa vain nähdä kun jalat saa alle, että minkälainen riiviö siitä kehkeytyy.


Pikku-Ronski onkin siten rakenteeltaan ja luonteelaan jämy. Hirmuiset voimat imeä tissiä. Okra paran nisät venyy monta senttiä Pikku-Ronskin käsittelyn jälkeen! Pikku-Ronski kans haluaa välillä vetäytyä omiin oloihin ja kovinkin tarmokkaana vaeltaa jo ympäri kaappia etsimässä sitä omaa soppea :) Sellainen hiljainen pikku jämy tosiaan, 'nyt teen näin' ja sillä hyvä, eipä turhaan hätkyile tyhjän päälle.

Mut tosiaan paremmin noita luonteita alkaa nähdä sitten parin viikon päästä, kun alkavat tapella ja laukkoa pitkin pirttiä.. 

2 kommenttia:

  1. Ihania pikkuisia :) Kohta voi alkaa odottelemaan että simmut aukevat :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä siinä varmaan vielä pari päivää menee, mut eiköhän jo viikon loppupuolella simmut aukeile :) Kaikkea jännään sitä tapahtuu päivän ja yön aikana aina tuolla 'kaapissa' ja ei voi uskoa, että millos ne noin isoiks jo kasvoikaan ;) Mikko meinas hauskasti tänä aamuna, ku pennut laitto kuoron käyntiin, että kuulostavat ihan pikku-linnuilta tällä kertaa!

    VastaaPoista