keskiviikko 21. marraskuuta 2012

18 vrk

Hirmuisesti asioita sitä kerkeekin tapahtumaan yhdessä päivässä.. tai no hirmuisesti ja hirmuisesti, mut jotain kuitenkin. Pippuri nimittäin oppi uuden asian.. että Okraa ei enää tarvi tarpeiden tekoon! Ilme on tosi keskittynyt, kun siihen hommaan ryhdytään, koko kroppa ihan jäykistyy ja tuijotetaan keskityneenä yhteen pisteeseen. Ja sitten eihän sitä ihan minne tahansa tarpeita tehdä, vaan siistinä poikana valitsi yhden nurkan vessaksi, kauimmaisen nukkumapaikasta :)

Toinen asia mitä huomattiin oli, että Napille on alakulmahampaat puhjenneet ja muillakin ne on ihan siinä hilkulla. Ihan hirmuinen kutina tuntuu olevan suussa ja noita kaapin reunustoja jyrsitään jo vimmatusti; samoin kuin siskojen niskoja ja kinttuja, mistä ikinä kiinni saakin. Laitettiin pari leluakin koppiin pennuille, että jyrsiköön niitä. Keneli aloitti ihan hirmuisen painimisen hain kanssa ja oikein murisi sille ja sitten kun hai ei enää kiinnostanut, niin sitten hyökättiin patjan kulman kimppuun ja oikein voimalla koitti tempoa sitä. On ne kyllä hassuja luttanoita. Yks ihana puoli kaiken muun lisäksi näissä pennuissa on, että ne on melko hiljaisia. Meille nimittäin varoiteltiin etukäteen, että joo lapinkoiranpennut on ihan hirveitä metelin pitäjiä tuossa parin viikon iässä ja yöllä ei saa nukuttua eikä mitään. Noh met kyllä nukutaan koko poppoo ihan sikeästi eikä täällä mikään hirmuinen älämölö vallitse mihinkään aikaan päivästä. Naapurienkin onneksi ;) Ottaneet varmaan mallia vanhemmistaan, jotka kumpikaan ei paljoa ääntä itsestään pidä. :)

2 kommenttia:

  1. On ne vaan herttasia! Joka päivä pitää käydä kyllä kurkkaamassa, mitä Okran mausteiseen pentulootaan kuuluu - kiitos ahkeralle blogin päivittäjälle :)

    VastaaPoista
  2. Napille maistuu nukkuva pikkusisko ;) Ihania pieniä petoja :)

    VastaaPoista